Theater 't Onderdak programma 16|17

hetonderdak---large

Theater 't Onderdak programma 16|17

AUTEUR: BOLDERM4N
CATEGORIE:
REACTIES: 0


Beste theaterliefhebbers,

Hierbij presenteren we u graag het theater– en filmprogramma voor het nieuwe seizoen. Een fraaie mix van spetterende muziek-, cabaret-, toneel- en jeugdvoorstellingen. Bekend en minder bekend, maar altijd meer dan de moeite waard! Dat het opnieuw gelukt is een breed programma aan te bieden is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Jacoba van Beierenfonds aan de jeugdvoorstellingen.
We openen het seizoen swingend met Big Caz & the Bobs: rock ‘n’ roll uit de 50’er en 60’er jaren. Blijf daar maar eens bij zitten!

Het 16e seizoen biedt veel muziek, waaronder toppers als de Wëreldbänd, Pater Moeskroen, Jan Rot, Rapalje, Ernst Jansz en ‘onze eigen’ Pam MacBeth. Cabaretliefhebbers kunnen, met 11 voorstellingen, hun hart ophalen bij bijvoorbeeld Emilio Guzman, Joep Onderdelinden en Viggo Waas. Er is uiteraard ook toneel, met als absolute kraker het stuk Vaders en Zonen met onder andere Bram van der Vlugt.

De filmvoorstellingen komen steeds meer in trek. De gekozen formule – uitsluitend kwaliteitsfilms, genre arthouse / feelgoodmovies – slaat duidelijk aan. Afgelopen seizoen verdubbelde het aantal bezoekers! Komend seizoen zijn er maar liefst 14 filmvoorstellingen geprogrammeerd, waaronder het aangrijpende Amour. De prijs is onveranderd € 5,00 per voorstelling. De vorig seizoen geïntroduceerde mogelijkheid van een passe-partout voor alle filmvoorstellingen blijft, evenals de aantrekkelijk lage prijs: voor slechts € 35,00 naar 14 filmvoorstellingen!

De prijzen van de theatervoorstellingen zijn eveneens bescheiden, met nog meer voordeel bij vroegboeken. U krijgt ongeacht het aantal kaarten dat u vooraf bestelt altijd korting op de ticketprijs.
De kaarten worden toebedeeld op volgorde van binnenkomst. Alle reden dus om er vroeg bij te zijn.

We heten u ook het nieuwe seizoen weer van harte welkom in Theater ’t Onderdak. Een uniek theater dat zonder betaalde krachten en zonder overheidssubsidie volledig gerund wordt door enthousiaste vrijwilligers. Het theater dat zich onderscheidt door topproducties in een informele sfeer en een gastvrije ontvangst van bezoekers en artiesten. En… een gratis kopje koffie of thee vóór aanvang van
de voorstellingen!

Albert Olthof

Voorzitter