Catalaansewijn

catalaansewijn-logo-mockup

Logo Ontwerp Catalaansewijn.nl

AUTEUR: BOLDERM4N
CATEGORIE: logo-ontwerp
REACTIES: 0

Voor Catalaansewijn.nl heeft bolderm4n het logo ontworpen.

Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen uit Catalonië

De online wijnwinkel met Catalaanse wijnen! De lekkerste wijnen bestellen die speciaal zijn geselecteerd voor jou. Of je nu op zoek bent naar rode, witte of mousserende wijn, wij hebben de lekkerste wijnen! De wijnen worden aangeboden voor een scherpe prijs en je hebt de wijn bovendien snel in huis. Dus kijk lekker rond, bestel eenvoudig en geniet!

Bubbels en kwaliteitswijnen

Vanwege de diverse klimaatzones, de verschillen in bodem (finca) en de menselijke factor in Catalonië, brengt de regio een verscheidenheid aan wijnen voort. In tegenstelling tot andere Spaanse wijngebieden worden hier niet alleen de autochtone druivensoorten aangeplant maar ook die vanuit andere landen, waaronder Frankrijk. Er liggen wijngebieden die door monniken zijn aangeplant zoals bijvoorbeeld Priorat en Empordà.

Er komen lichte frisse witte en rosado-wijnen maar ook mooie rode krachtige crianzas en reservas voor. De Penedès is de belangrijkste wijnstreek van Catalonië en brengt naast uitstekende kwaliteitswijnen ook de wereldberoemde mousserende wijn ‘Cava’ voort. Kleinere wijngebieden zijn Allella, Costers del Segre en de Priorat.