Heuzen Moestuinadvies

heuzenmoestuinadvies-logo

Logo Ontwerp Heuzen Moestuinadvies 

AUTEUR: BOLDERM4N
CATEGORIE: logo-ontwerp
REACTIES: 0

Voor Heuzen Moestuinadvies heeft bolderm4n een logo ontworpen.

'Wat is er nu mooier dan je eigen groente kweken? Heerlijke echt knapperige sperzieboontjes, prachtige zoete aardbeien precies op het juiste moment geoogst of boterzachte sla zo van het land direct op het bord!

De tuin gaat niet alleen om oogsten… ook de weg er naar toe is elk seizoen weer leerzaam en elk jaar weer anders. Zorgvuldig zaaien, liefdevol verzorgen en daarna verser dan vers op tafel! Met de voeten in de aarde, in contact met de natuur, werkend met de seizoenen.

Een moestuin opzetten heeft ook figuurlijk voeten in de aarde, een moestuin is eigenlijk niet zo moeilijk, maar verdient wel een goede aanpak. Een goede start is het halve werk. Er is veel geschreven over groenten en moestuinen, maar toch blijft het bijhouden van een tuin maatwerk. Iedere tuin is anders, elke grond is anders, en het weer is onvoorspelbaar. Advies op maat kan de tuin een vliegende start geven. Zaai en je zult oogsten!'

Heuzen Moestuinadvies biedt advies op maat en ter plaatse, denk hierbij aan schooltuinen, buurttuinen maar ook voor bedrijven en particulieren.